Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Xmas Special - You Sit on a Throne of Lies


Κάθε χρόνο τα ίδια. Χριστούγεννα,δώρα λαμπάκια και ένας ανύπαρκτος Αγιο-Βασίλης. Δεν πρόκειται να διαβάσετε άλλο ένα χαρούμενο post για αυτές τις γιορτινές μέρες αλλά ένα δημοσίευμα διαμαρτυρίας για τον μουσάτο κύριο που δεν θα μου φέρει φέτος  την ολοκληρωμένη συλλογή του Breaking Bad από το Amazon.

Κι αν ο μικρός μας φίλος νομίζει πως χειρίστηκε έξυπνα το θέμα αποκλείοντας το ενδεχόμενο λάθους είναι γελασμένος. Γιατί Άι Βασίλης ΓΙΟΚΟ!

Χάρις τον Will Ferrell ως Buddy στην ταινία Το Ξωτικό των Χριστουγέννων (2003) η αλήθεια αποκαλύφθηκε για όλους τους ψευτοπαλικαράδες που βρίσκονται σε διάφορες εκδήλωσες τις ημέρες των εορτών. Να σαι καλά ρε Will.



Αρκετά όμως με τα παράπονα μου.Ας δούμε τέσσερα πιθανά σενάρια για το τι μπορεί να είναι αυτός ο γεράκος για τον οποίο μιλάνε όλοι:

Ο Άι Βασίλης Είναι... Λέρα (2003)



Την ίδια στιγμή που παιδιά έσερναν γονείς για να δούνε το Elf κάποιοι άλλη που "γνώριζαν την αλήθεια" έμπαιναν στις αίθουσες για να δουν την καταπληκτική κωμωδία με τον Billy Bob Thornton Bad Santa. Σύμφωνα με την ταινία ρεμάλια ντύνονται αγιοβασίληδες  για να κλέψουν σπίτια εμπορικά κλπ.Από τις αγαπημένες μου και το πιο πιθανό σενάριο για την λίστα μας (μπουαχαχα).

Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης (1993)



Στο αριστουργηματικό animation του Tim Burton The Nightmare Before Christmas o Jack Skellington μαγεμένος από το χριστουγεννιάτικο πνεύμα αποφασίζει να απαγάγει τον Άι-Β(ήτα). για να κάνει την δικιά του γιορτή στη Halloween Town. Οπότε και να υπάρχει μάλλον δεν βρίσκεται στον κόσμο μας και υπηρετεί τα σκοτεινά συμφέροντα φαντασμάτων.

Rare Exports (2010)



Από την Φιλανδία με αγάπη. Σε αυτήν την ταινία ο μουσάτος γέρος δεν έχει καμιά σχέση με τον υπέρβαρο παππούλη που και καλά ξέρουμε. Είναι κακός σκελετωμένος και τρώει μικρά παιδιά. Αν τολμάς μικρέ μπόμπιρα μην φας το φαγητό σου.

Silent Night, Deadly Night (1984)



Τέλος σε αυτό το b-movie ο Άι Βασίλης είναι ένας ακόμα κλέφτης, δολοφόνος, βιαστής. Α και ψυχάκιας. Τίποτα το ανησυχητικό απλά θα εύχεστε να μην έχετε τέτοιους τύπους στην πόλη σας. (μεταξύ μας, ωραία concept χάλια ταινία).

Συμπέρασμα: Νιώθετε εξαπατημένοι; Για πείτε ένα ευχαριστώ στους γονείς σας που στήριζαν όλη αυτήν την απάτη τόσα χρόνια.Τα έχω πάρει λέμε :@

Υ.Γ: Το παρών άρθρο είναι χιουμοριστικό και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να θίξει κάποιον. 

Η ομάδα του CinemagasTV σας εύχεται καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος! 

Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου