Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

H Mila Kunis και ο Channing Tatum μαζί στο trailer της ταινίας "Jupiter Ascending" [UPDATED]


Οι σκηνοθέτες των Matrix και του πιο πρόσφατου Cloud Atlas επιστρέφουν με νέο sci-fi (περίεργο) που ακούει στο όνομα Jupiter Ascending. Με ένα trailer που βασίζετε κυρίως στην χημεία μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών Mila Kunis και Channing Tatum, τα αδέρφια Wachowski θα προσπαθήσουν για άλλη μία φορά να κάνουν την διαφορά στο χώρο που τους έχει αναδείξει. 

Η Jupiter Jones (Mila Kunis) γεννήθηκε κάτω από τον νυχτερινό ουρανό και τα σημάδια δείχνουν πως είναι προορισμένη για μεγάλα πράγματα. Πίσω στο σήμερα η Jupiter ονειρεύεται αστέρια και πλανήτες αλλά ξυπνάει από την κρύα πραγματικότητα που την βρίσκει να καθαρίζει τουαλέτες. Όταν όμως ο Caine (Channing Tatum), ένας γενετικά κατασκευασμένος πρώην στρατιωτικός "κυνηγός" φτάνει στη γη για να την εντοπίσει, μόνο τότε η ίδια αντιλαμβάνεται το μεγαλειώδης πεπρωμένον της. Ο Caine θα την πληροφορήσει πως είναι η εκλεκτή που μπορεί να αλλάξει την ισορροπία του σύμπαντος.

Το υπόλοιπό cast συμπληρώνουν οι: Sean Bean, Eddie Redmayne, Douglas Booth, Tuppence Middleton, Doona Bae, James D’Arcy καιTim Pigott-Smith.

Η ταινία είναι προγραμματισμένη για τις 25 Ιουλίου 2014 (USA)

UPDATE 4/6/2014: Η ταινία μεταφέρθηκε για τις 6 Φεβρουαρίου 2015 (USA)

UPDATE 28/1/2015:  "Το πεπρωμένο της Jupiter" θα προβάλετε στις ελληνικές αίθουσες από 5 Φεβρουαρίου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου