Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

How To Train Your Dragon 2 - Νέο Trailer!


Η ταινία "How To Train Your Dragon" (Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας, 2010) είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα animation των τελευταίων χρόνων. Η επιτυχία της εξασφάλισε ήδη από τον Απρίλιο του 2010 και συνέχεια για το δεύτερο μέρος της τριλογίας όπου φτάνουμε στο σήμερα και βλέπουμε το πρώτο trailer.


5 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινία οι Βίκινγκς έχουν εξοικειωθεί πλήρως με τους δράκους και τους χρησιμοποιούν για μεταφορές ή για αγώνες (το αγαπημένο σπορ του νησιού Berk). Ο Hiccup περνάει ανέμελα με τον δράκο του κάνοντας μαζί πτήσεις και εξερευνήσεις. Όταν όμως ανακαλύπτουν μία μυστική παγωμένη σπηλιά που είναι το σπίτι εκατοντάδων δράκων μαζί με μία μυστηριώδης δρακοκαβαλάρισα τότε θα βρεθούν στην μέση ενός πολέμου. Οι δύο φίλοι θα πρέπει να μείνουν ενωμένοι για να φέρουν την ειρήνη μεταξύ ανθρώπων και δράκων.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Dean DeBlois ενώ τις φωνές τους δίνουν οι ηθοποιοί Jay Baruchel, Gerard Butler, Craig Ferguson, America Ferrera, Jonah Hill, T.J. Miller, Kristen Wiig και Christopher Mintz-Plasse

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες στις 13 Ιουνίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου