Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

TV Premiere - 5 Νέες σειρές για τις τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη


Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει σχεδόν ξεκινήσει με το Sleepy Hollow να κάνει τα καλύτερα νούμερα τηλεθέασης όχι μόνο για primetime αλλά και για καλύτερη πρεμιέρα στο κανάλι της FOX τα τελευταία 7 χρόνια. Ας δούμε παρακάτω τις 5 σειρές που επιλέξαμε για τις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου.



1) The Blacklist
James Spader είναι o Raymond "Red" Reddington ένας από τους top καταζητούμενους του FBI. Επιλέγει να παραδοθεί ώστε να κάψει επικίνδυνους μεγαλοεγκληματίες αλλά δέχεται να συνεργαστεί μόνο με την Elizabeth Keen (Megan Boone).
Πρεμιέρα: 23/9/2013
Διαβάστε την κριτική του πρώτου επεισοδίου εδώ

2) Mom
Οι νέα κωμική σειρά του Chuck Lorre και του Eddie Gorodetsky (δημιουργοί των Big Bang Theory και Two and Half Men ) για μία ανύπαντρη μητέρα  που αποφασίζει να ξεκινήσει μία νέα αρχή.
Πρεμιέρα: 23/9/2013

3) Agents of S.H.I.E.L.D.
Clark Gregg ως Phil Coulson μαζεύει μια μικρή ομάδα της S.H.I.E.L.D. για να ερευνήσει μία καινούρια υπόθεση σε κάθε επεισόδιο.Μάλλον η πιο αναμενόμενη σειρά της νέας σεζόν.
Πρεμιέρα: 24/9/2013
                              Διαβάστε την κριτική του πρώτου επεισοδίου εδώ
4) Masterss of Sex
Michael Sheen και η Lizzy Caplan είναι δύο πρωτοπόροι ερευνητές  της ανθρώπινης σεξουαλικότητας.
Πρεμιέρα: 29/9/2013
 
Διαβάστε την κριτική του πρώτου επεισοδίου εδώ
5) We are Men
We are Men λέγετε η νέα κωμωδία του CBS που ακολουθεί την ζωή του Carter ενός τριαντάρη που η μέλλουσα σύζυγος του τον παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας. Προσπαθώντας να βρει τον εαυτό του μετακομίζει σε ένα συγκρότημα κατοικιών όπου γνωρίζει τρεις μεγαλύτερους χωρισμένους άνδρες με τους οποίους αναπτύσσει φιλία.
Πρεμιέρα: 30/9/2013
.



   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου