Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Agents of S.H.I.E.L.D. 1x01 - Pilot


Μετά τους "Οι Εκδικητές" (The Avengers) έρχεται η νέα σειρά του ABC, Agents of S.H.I.E.L.D. που χρονολογικά τοποθετήστε μετά την ταινία.Δημιουργοί της σειράς είναι οι  Joss Whedon, Jed Whedon και Maurissa Tancharoen με τα βλέμματα να πέφτουν πάνω στον Joss Whedon καθώς είναι και σκηνοθέτης-σεναριογράφος των Avengers.

Clark Gregg ως Phil Coulson μαζεύει μια μικρή ομάδα της S.H.I.E.L.D. για να ερευνήσει μία καινούρια υπόθεση σε κάθε επεισόδιο.


Από τα πρώτα πράγματα που συμπεραίνουμε δυστυχώς είναι πως πρόκειται μια σειρά όχι για σούπερ ήρωες αλλά για πολύ καλά εκπαιδευμένους μυστικούς πράκτορες.

Σε ένα κόσμο όπου κάποιοι μεταλλαγμένοι τύποι κάνουν την εμφάνιση τους κάθε μέρα η S.H.I.E.L.D. προσπαθεί να τους απομονώσει. Ενάντια στην προσπάθεια αυτή θα βρει άτομα που προσπαθούν να αποκαλύψουν αυτήν την μυστική οργάνωση .

 Ο μόνος χαρακτήρας που σχετίζετε με την ταινία είναι ο Phil Coulson ο οποίος επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών  (και καλά είχε πεθάνει στους Εκδικητές). Μοναδική εξαίρεση αποτελεί η πολυαγαπημένη Robin του How I Met Your MotherCobie Smulders ως Πράκτορας Maria Hill που κάνει μία guest εμφάνιση.

Δυστυχώς η σειρά  είναι σκέτη απογοήτευση. Ενώ πλέον οι περισσότερες σειρές τείνουν να γίνονται υπερπαραγωγές προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένα κινηματογραφικό κλίμα αυτή εδώ δεν παύει να θυμίζει σε κάθε πλάνο ότι πρόκειται για μία απλή σειρά χωρίς ιδιαίτερα εφέ.

Νέοι πράκτορες έσκασαν μύτη από το πουθενά χωρίς να έχουμε κανένα υπόβαθρο για αυτούς τουλάχιστον προς το παρόν. Η Cobie Smulders είναι guest και δεν υπάρχουν super heros.ΤΕΛΟΣ! Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα.

Μοναδική σανίδα σωτηρίας είναι να περιμένουμε κανά guest του Iron Man και του Nick Fury.

Προσωπική Αξιολόγηση: 2.5/5

Δείτε επίσης: 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου