Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

TV Premiere - 3 Νέες σειρές που θα δούμε τον Οκτώβρη


Ο Σεπτέμβριος σχεδόν τελείωσε αφήνοντας αρκετά καλές εντυπώσεις. Νέες σειρές, βραβεία Emmy και τα αριστουργηματικά τελευταία επεισόδια του Breaking Bad με αποκορύφωμα σίγουρα το σημερινό φινάλε. Είχα κάνει μία παρουσίαση για τις 5 Νέες σειρές για τις τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη από τις οποίες κατάφερα να δω μόνο τις 3 από τις 5 μέχρι στιγμής.

Αυτόν το μήνα έχουμε 3 ενδιαφέρον επιλογές. Αστυνομικούς σε αναπηρικά καροτσάκια, περίεργες οικογένειες και τον ίδιο τον Κόμη τον Δράκουλα.Πιο αναλυτικά:


1) Ironside

Νέα δραματική σειρά του NBC και αποτελεί ριμέικ της ομώνυμης σειράς του 60. Αστυνομικός ντετέκτιβ μετά από ατύχημα καθηλώνετε σε αναπηρικό καροτσάκι και μαζί με μία ομάδα επίλεκτων θα λύσει τις πιο δύσκολες υποθέσεις της πόλης.
Πρεμιέρα: 2/10/13

Διαβάστε την κριτική του πρώτου επεισοδίου εδώ

2) Welcome to the Family

Πρόκριτε για την νέα κωμωδία του NBC. Παρουσιάζει πως μια οικογένεια Αμερικάνων και μία οικογένεια Λατίνων δένονται μεταξύ τους από τα παιδιά τους που είναι ερωτευμένα και τους προκύπτει μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.
Πρεμιέρα: 3/10/13


3) Dracula

Ο Δράκουλας πηγαίνει στο Λονδίνο της Βικτοριανής εποχής προσποιούμενος τον Αμερικάνο επιχειρηματίας.Αλλά η αληθινή αιτία είναι για να πάρει εκδίκηση από αυτούς που τον πρόδωσαν αιώνες πριν. Όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο του μέχρι που ερωτεύεται μια γυναίκα που του θυμίζει την σύζυγό του.
Ίσως η πιο αναμενόμενη του μήνα. Α ναι ξέχασα είναι και αυτή σειρά του NBC. 
Πρεμιέρα: 25/10/13

Διαβάστε την κριτική του πρώτου επεισοδίου εδώ

Τέλος για αυτόν τον μήνα έχουμε επίσης δύο spin-off σειρές.Το The Originals (The Vampire Diaries)
και το Once Upon a Time in Wonderland (Once Upon a Time).Δεν έχω παρακολουθήσει καμία από τις δύο σειρές και ούτε πρόκειται απλά τα αναφέρω επειδή έχει πολλούς οπαδούς η κάθε σειρά.
  • The Originals: 3/10/13
  • Once Upon a Time in Wonderland: 10/10/13

Δείτε επίσης: 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου