Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Breaking "Bad" News: Τρελός θαυμαστής ετοιμάζει sequel, ένα μούφα site και μερικά βραβεία ...


Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από το φινάλε της αγαπημένης μας τηλεοπτικής σειράς όμως η φλόγα δεν λέει να σβήσει έτσι εύκολα. Τρία ενδιαφέρον αλλά και αστεία νέα έχουν κάνει τον γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες. Από τρελούς οπαδούς μέχρι βραβεία. Το άρθρο ίσως περιέχει μερικά spoiler μικρής σημασίας. Breaking Bad fans για εσάς και μόνο:



SaveWalterWhite.comήταν ένα φανταστικό site στα πλαίσια της σειράς που  έπαιξε μικρό αλλά σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της. Μέσω του παραπάνω link μπορούμε πλέον να θυμηθούμε το γράμμα του Walter White Jr για το πόσο γαμάτος είναι ο μπαμπάς του. Έχει και κουμπί για δωρεές!


Κι όμως είναι αληθινό. Παλαιότερα με το donate button τα χρήματα πήγαιναν στο ίδρυμα National Cancer Coalition. Παρόλα αυτά επειδή ψηφίστηκε ένα από τα χειρότερα ιδρύματα (δες εδώ γιατί - ολόκληρη έρευνα έχω κάνει ο ... σινεμάγκας) πλέον το κουμπί σε παραπέμπει στο site του καναλιού AMC.

Τρελός θαυμαστής ετοιμάζει sequel

Πάμε όμως τώρα στα δυνατά νέα και στην τρέλα του Lawrence Shepherd ενός οπαδού της σειράς που θέλει να κάνει sequel με πρωταγωνιστές τον Slash (που θα υποδύεται τον εαυτό του) και τον Val Kilmer

Μάλιστα δεν τον ενδιαφέρει η έγκριση του Vince Gilligan (δημιουργός της σειράρας) και αν καταφέρει και μαζέψει τα 500.000 $, που ζητά μέσω του Kickstarter, η σειρά θα παίξει κόντρα στο Better Call Saul. 

Το παράξενο είναι πως μέχρι στιγμής μάζεψε 1.075$ αλλά ευτυχώς ακυρώθηκε η "Anastasia" όπως θα ήταν και ο τίτλος της σειράς. 


Μερικά ακόμα βραβεία...

Στα φετινά βραβεία ένωσης Κριτικών Τηλεόρασης [TCA]  που διεξήχθησαν προχθές 19 Ιουλίου το Breaking Bad απέσπασε το βραβείο Καλύτερου Προγράμματος.

Η πλήρης λίστα με τους νικητές εδώ.

Ο Bryan Cranston και Aaron Paul στα βραβεία TCΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου