Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Cinemax: To Banshee ανανεώθηκε για 4η season + νέα σειρά Outcast!


Ευχάριστα νέα μας φέρνει το κανάλι Cinemax καθώς αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως για ακόμα μία season του μοναδικού Banshee. Αναμενόμενο αφού ο τρίτος κύκλος που παίζεται αυτή την στιγμή τα "σπάει".

Ο τέρατος κύκλος θα αποτελείτε από 8 επεισόδια. Σύμφωνα με το κανάλι αυτό δεν είναι κάτι ανησυχητικό καθώς είναι επιλογή του δημιουργού της σειράς Jonathan Tropper. Αυτό ίσως βέβαια οφείλετε και στο γεγονός ότι ο executive producer Greg Yaitanes θα απουσιάζει από τα καθήκοντα του στο Banshee αφού πλέον ετοιμάζει να σκηνοθετήσει μία νέα σειρά του Cinemax το Quarry. Τα γυρίσματα του οποίου θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο. 


Επιπλέον το Cinemax ανακοίνωσε ότι στα σχέδια του έχει μία καινούρια σειρά το "Outcast" που βασίζεται σε κόμικ του δημιουργού του The Walking Dead  Robert Kirkman. Πρόκειται για ένα υπερφυσικό δράμα με κύριο χαρακτήρα τον Kyle Barnes (Patrick Fugit). Ο Kyle είναι ένας άντρας που πέρασε όλη την ζωή του παλεύοντας με τους δαίμονες του. Κυριολεκτικά αφού είναι δαιμονισμένος. Για να μην βλάψει τους δικούς του, ζει εξόριστος. Σκοπός του είναι να ξεκινήσει ένα ταξίδι όπου θα βρει απαντήσεις για την κατάσταση του και να γίνει πάλι φυσιολογικός. Σύντομα όμως θα ανακαλύψει πως η μοίρα του είναι συνδεδεμένη με το μέλλον του κόσμου ολόκληρου.

Ημερομηνία πρεμιέρας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ενώ η τέταρτη season του Banshee θα ξεκινήσει το 2016.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου