Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Top 10 Σειρές 2013/2014


Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, το διαδίκτυο γεμίζει από λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς που μας πέρασε. Έτσι ο CinemagasTV μετά από πολύ καιρό απουσίας με χαρά σας παρουσιάζει άλλη μία βαρυσήμαντη λίστα με τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές της σεζόν 2013/2014!

10. The Strain - Season 1


Το The Strain δεν είναι μόνο άλλη μία σειρά με βρικόλακες. Όταν ξέρεις πως έχει βάλει το χεράκι του ο Guillermo del Toro δύσκολα απογοητεύεσαι. Μπορεί να έχει σχετικά αργό ρυθμό αλλά το μυστήριο και η αγωνία που επικρατεί σε δικαιώνουν. Τα καλύτερα έρχονται  (imdb / trailer)

9. The Leftovers - Season 1


Ενώ όλοι περιμέναμε μία σειρά με αρκετά sci-fi στοιχεία το Τhe Leftovers μας εξέπληξε. Μπορεί να έχει ανοίξει πάρα πολλά μέτωπα χωρίς να μπορεί να τα διαχειριστεί τουλάχιστον προς το παρόν όμως το στοιχείο που την κάνει τόσο ξεχωριστεί είναι ότι τίποτα δεν είναι συνηθισμένο. Θα μπορούσαμε να πούμε μάλιστα πως κριτικάρει την αμερικάνικη κοινωνία με πάρα πολύ σκληρό τρόπο. Άλλωστε είναι HBO. (imdb / trailer)

8. The Walking Dead - Season 4


Η σχέση μου με την συγκεκριμένη σειρά είναι αγάπης-μίσους.Ενώ δείχνει τόσα επεισόδια όπου δεν γίνετε τίποτα μετά έρχονται κάποια σαν αυτά  και λες τουλάχιστον αξίζει ο κόπος. Μία τέτοια σεζόν είναι η 4η με λίγα αλλά πολύ καλά επεισόδια.(imdb / reviews)

7. Masters of Sex - Season 1


Ένα από τα πρώτα κείμενα που γράφτηκαν σε αυτό το blog ήταν για μια σειρά που ασχολείται με την έρευνα δύο γιατρών για την σεξουαλικότητα. Η πρώτη εντύπωση που μας δημιούργησε ο πιλότος αποδείχτηκε σωστή διότι ακολούθησε μία πολύ ωραία σεζόν. (imdb / review)

6. Penny Dreadful  - Season 1


To Penny Dreadful είναι μία σειρά τρόμου που διαδραματίζετε στην βικτοριανή εποχή. Γιατί είναι τόσο ξεχωριστό; Η αινιγματική Eva Green μαζί με το υπόλοιπο cast αλλά και η σκοτεινή ατμόσφαιρα θα ικανοποιήσουν κάθε φαν του είδους. Ή και όχι :P  (imdb / trailer)

5. Game of Thrones  - Season 4


Για το GoT δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.Είναι μία από τις καλύτερες σειρές της τηλεόρασης και αν και πολύ δημοφιλείς δεν ρίχνει την ποιότητα του ούτε στο ελάχιστο. Διαβάστε το αφιέρωμα που κάνε για την 4η season και θα καταλάβετε. (imdb / trailer)

4. Peaky Blinders  - Season 1


Δύσκολα βρίσκει κανείς να πει κάτι αρνητικό για την αψεγάδιαστη σειρά του BBC. Από το εκπληκτικό cast μέχρι τις ροκ μελωδίες οι οικογένεια Shelby δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Must  (imdb / trailer / review)

3. Fargo - Season 1 


Δεν θα σας κρύψω ότι ήμουνα προκατειλημμένος με τούτο εδώ το αριστούργημα. Δεν φανταζόμουν πως γίνετε μια ταινία να γίνει 10 επεισόδια και να έχει  ενδιαφέρων ενώ ξέρουμε το τέλος. Προφανώς αν αλλάξεις λίγο την ιστορία και βάλεις τον Billy Bob Thornton  ίσως ξενυχτίσεις και εσύ μπροστά από to Fargo βλέποντας σερί όλα την σεζόν. (imdb / trailer)

2. Hannibal - Season 2


Μπορεί με τα βίας να ανανεώθηκε όμως η δεύτερη σεζόν ήταν μακράν η καλύτερη. Κάθε επεισόδιο είναι έργο τέχνης και έχω αρχίσει να πιστεύω πως ο Mads Mikkelsen είναι ο καλύτερος Hannibal. Σόρρυ Άντονι.  (imdb / trailer)

1. True Detective - Season 1


Ήθελα να γράψω κριτική για την σειρά αλλά ποτέ δεν τα κατάφερα. Η αλήθεια είναι πως ότι και να έγραφα σίγουρα θα άφηνα κάτι απέξω για το έργο του Nic Pizzolatto. Πέρα από το αστυνομικό μυστήριο που επικρατεί, οι μονόλογοι του Ραστ είναι αυτοί που κάνουν την σειρά τόσο πολυσυζητημένη. Ο Μακόναχι από την άλλη είναι ένα κεφάλαιο από μόνος του. (imdb / trailer)

Σειρές που αξίζει να αναφέρουμε (αλφαβητικά): Banshee, Helix, Justified, Sleepy Hollow, Sons Of Anarchy, The Killing, Vikings, 

Διευκρίνηση: Η λίστα είναι προσωπική και αφορά τηλεοπτικές σειρές που ξεκίνησαν Σεπτέμβριο του 2013 και τελείωσαν Σεπτέμβριο του 2014. Σίγουρα δεν θα έχει κάποια από τις αγαπημένες σας σειρές γιατί πολύ απλά όσο και να προσπαθήσει κάποιος να "καεί" δεν θα μπορέσει να έχει ολοκληρωμένη άποψη για όλες τις σειρές που παίζονται. Περιμένω τα δικά σας σχόλια και προτάσεις. Καλές Γιορτές!

    Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου