Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

TV Premiere - Οι σειρές που θα δούμε το Φθινόπωρο του 2014


Το Φθινόπωρο όπως κάθε χρονιά σηματοδοτεί την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Νέες σειρές κάνουν την εμφάνιση τους ενώ για κάποιες άλλες όπως το Sons of Anarchy φτάνουν στο τέλος.Για αυτήν την φορά έχουμε επιλέξει έξι καινούριες σειρές που θα δούμε αναλυτικά παρακάτω: 

Οι Νέες Σειρές:


Houdini: Στην νέα μίνι σειρά του  History Channel o Adrien Brody είναι ο Χάρρυ Χουντίνι. Όλη η ζωή του διάσημου μάγου και καλλιτέχνη αποδράσεων σε μία τετράωρη παραγωγή δύο επεισοδίων όπου ολοκληρώθηκε στις 2/9 . (trailer)
Πρεμιέρα: Δευτέρα 1/9


Z Nation: Μετά την επιτυχία του The Walking Dead η θεματολογία των νεκροζώντανων είναι ξανά στο προσκήνιο. Έτσι το SyFy δεν χάνει την ευκαιρία και μας έχει ετοιμάσει μία σειρά δράσης- τρόμου για μία ομάδα επιζώντων μετά από το ξέσπασμα επιδημίας ζόμπι. Τι πρωτότυπο!(trailer
Πρεμιέρα: Παρασκευή 12/1 


Gotham: Όλοι έχουμε ακούσει για αυτήν την πόλη, όλοι ξέρουμε για τον Batman. Στην νέα σειρά του Fox όμως πρόκειται για prequel. Μία origin ιστορία των μεγαλύτερων εχθρών και εκδικητών της DC Comincs για το πως ξεκίνησαν και την σχέση τους με τον άνθρωπο νυχτερίδα. Η ιστορία επικεντρώνετε στον James Gordon αλλά και στο πως επηρέασε τον μικρό Bruce Wayne.(trailer)
Πρεμιέρα: Δευτέρα 22/9


Stalker: Στην νέα σειρά του CBS έχουμε να κάνουμε με ένα σοκαριστικό θρίλερ από τον σεναριογράφο του The Following. Δυο ντετέκτιβ του Los Angeles προσπαθούν να λύσουν υποθέσεις με stalkers που ακολουθούν τα  θύματα τους. (trailer)
Πρεμιέρα: Τετάρτη 1/10


The Flash: Επιτέλους φτάσαμε στην αγαπημένη μου σειρά για φέτος. Έχοντας διαρρεύσει ο πιλότος εδώ και καιρό μπορούμε να πούμε πως πρόκειται για μία πολύ ευχάριστη σειρά με πρωταγωνιστή τον γνωστό super ήρωα Flash. Για όσους βλέπουν το The Arrow είναι must see! (trailer)
Πρεμιέρα: Τρίτη 7/10


The Missing: Άλλη μία σειρά στα χνάρια του The Killing έρχεται από το Starz και το BBC αυτόν το Νοέμβριο. όχι δεν έχει να κάνει με αστυνομικές υποθέσεις αλλά με την εξαφάνιση ενός 5χρονου αγοριού στην Γαλλία. Η σειρά θα διαδραματίζετε σε δύο χρόνους: μετά την εξαφάνιση και 8 χρόνια μετά. Πρόκειται για μίνι σειρά και θα ολοκληρωθεί μετά από 8 επεισόδια. (trailer)
Πρεμιέρα: Παρασκευή 15/11

Σειρές που επιστρέφουν:

Αυτό το φθινόπωρο όπως είπαμε έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω του Sons of Anarchy (9/9). Μετά από έξι χρόνια αναμονής πρόκειται να δούμε επιτέλους το αιματοβαμμένο φινάλε πως μας έχει υποσχεθεί ο Kurt Sutter. Επειδή όμως είμαστε tv addicts το πρόγραμμα και φέτος θα είναι κάπως φορτωμένο:


The Big Bang Theory:22/9

Sleepy Hollow:22/9 (trailer)

The Blacklist:22/9 (trailer)

Peaky Blinders:2/10 (trailer)

The Walking Dead: 12/10 (trailer)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου