Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

Το «Μικρό Ψάρι» του Γιάννη Οικονομίδη έχει trailer!


Ο δημιουργός του «Σπιρτόκουτου», της «Ψυχής στο Στόμα» και του «Μαχαιροβγάλτη», Γιάννης Οικονομίδης επιστρέφει με την νέα του ταινία «Το Μικρό Ψάρι» κατευθείαν για το Διαγωνιστικό Τμήμα του 64ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου στις 11 Φεβρουαρίου. Μέχρις στιγμής έχουν κυκλοφορήσει δύο trailer που μπορείτε να δείτε παρακάτω:


Στα 19 του, ο Στράτος διέπραξε ένα έγκλημα πάθους. Πέρασε τη μισή του ζωή στη φυλακή, κάτω από την προστασία ενός αρχινονού του υποκόσμου, του Λεωνίδα. Μια μέρα, κατά τη διάρκεια μιας συμπλοκής ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες, ο Λεωνίδας του έσωσε τη ζωή. Ο Στράτος αυτό δεν το ξέχασε ποτέ.

Ελεύθερος πια, ο Στρατός δουλεύει τη νύχτα σε ένα αρτοποιείο, ενώ τη μέρα εκτελεί συμβόλαια θανάτου. Όλα του τα χρήματα τα δίνει στον Γιώργο, τον αδελφό του Λεωνίδα, που οργανώνει ένα παράτολμο σχέδιο απόδρασης για να βγάλουν τον Λεωνίδα από την φυλακή. Το μόνο πράγμα που απασχολεί τον Στράτο είναι να εξοφλήσει το χρέος του στον Λεωνίδα. Η μέρα της απόδρασης, η πιο σημαντική μέρα της ζωής του, πλησιάζει...


Το «Μικρό Ψάρι» (αγγλικός τίτλος “Stratos”) θα προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες στις 27 Μαρτίου. Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία στην σελίδα της στο facebook.

Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου