Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Dawn Of The Planet Of The Apes Trailer - O πόλεμος ξεκίνησε!


“Σπίτι. Οικογένεια. Μέλλον” είναι οι πρώτες λέξεις που ακούμε στο trailer της πολλά υποσχόμενης ταινίας Dawn of the Planet of the Apes με την δράση και την αγωνία να αγγίζουν το κόκκινο. Περισσότερα στο traler παρακάτω:


Μία δεκαετία μετά τα συμβάντα της πρώτης ταινίας(Rise of the Planet of the Apes, 2011) βρίσκουμε τον Καίσαρα να έχει εξασφαλίσει ένα ασφαλές μέρος για την αγέλη του. Όταν όμως μία ομάδα ανθρώπων τους ανακαλύπτει, έρχονται τα πάνω κάτω και η επιλογή του πολέμου δείχνει να είναι η μόνη λύση για το ποιο είδος θα κυριαρχήσει στον πλανήτη.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Andy Serkis, Jason Clarke, Kodi Smit-McPhee, Gary Oldman, Keri Russell, Judy Greer, Toby Kebbell, Enrique Murciano ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Matt Reeves.

Πάντως όσο περίεργο κι αν φαίνεται το κόνσεπτ (sci fi και δεν συμμαζεύεται) η ταινία του 2011 ήταν απροσδόκητα καλή και  έδωσε μία νέα πνοή στο  franchise τόσο σε θέματα αισθητικής αλλά και οικονομικών καθώς σάρωσε στο box office. Μένει να δούμε αν το sequel θα είναι εξίσου καλό.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες στις 11 Ιουλίου 2014 ενώ για την χώρα μας έχει προγραμματιστεί σύμφωνα με το IMDb για 17 του ίδιου μήνα.

Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου